3D GRAVIRANJE
u kristalima

Lasersko 3D graviranje unutar kristala, apsolutni HIT u svijetu je sad dostupan i u Crnoj Gori. Sjajni pokloni 2D/3D modeliranje raznih motiva i oblika po Vašem izboru i za svaku priliku.

Vrhunska tehnologija u spoju sa prefinjenim kristalom, omogućava da na jednostavan i brz način dođete do kvalitetnog jedinstvenog personalizovanog poklona.

Ova tehnologija ima široku primjenu u raznim kategorijama:

Vaše je samo da nam pošaljete sliku i tekst, a naš Pokloni tim će ga dizajnirati i ovjekovječiti u veličini kristala po Vašem izboru. Svi kristali imaju svoje prefinjeno tamno plavo pakovanje.

Veliki izbor oblika kristala od privezaka sa LED diodama, manjih kristalnih prizmi 40x60x40mm, 50x80x50mm, 60x90x30mm, 80x100x30mm, 80x120x30mm do velikih oblika sa postoljem za nagrade do visine od 200mm

FAQ

Da, naravno. Naš tim radi na uklanjanu pozadine, tako da na slici ostanu lijepo izdvojeni subjekti, čime postižemo veći kvalitet izrade.

Možete poslati sliku/tekst na mejl info@pokloni.me ili u inbox na nekoj od društvenih mreža.

Da, samo je poželjno da tekst bude sažet.

Laser je takva tehnika izrade koji ostavlja bijeli trag, tako da su i modeli u bijeloj boji. Međutim, ukoliko želite boju, to Vam omogućujemo dodatnim univerzalnim postoljem koje zahvaljujući diodama mijenja boje. Dostupan na struju i na baterije.

Svi kristali imaju svoje elegantno tvrdo teget pakovanje, čija je unutrašnjost obložena saten svilom, što kristal čini kompletnim poklonom.

Ne, može u JPG/PNG formatu što boljeg kvaliteta. Radi se o zahtjevnoj tehnici izrade, pa je potrebna specifična priprema.

Ne, priprema je uključena u cijenu kristala.

Rok izrade zavisi od količine. Ako je u pitanju kristal za poklon 1-2 dana. Veće narudžbe oko 7 dana.

Da. Ukoliko se nalazite na području Podgorice, možete preuzeti lično. Za ostale gradove angažujemo kurirsku službu.

Cijena transporta zavisi isključivo od težine narudžbe